dimarts, 27 d’abril del 2010

14 anys de presó per apunyalar dos joves


14 anys de presó per apunyalar dos joves


L'Audiència Provincial jutjà ahir un home per l'apunyalament de dos joves durant una brega al Port d'Alcúdia, per desembre de 2008. Les dues víctimes i tres companys seus més també són a la banqueta dels acusats per l'agressió patida pel principal acusat, que, segons la Fiscalia, havien confós amb un porter de discoteca. Dos dels processats per aquesta brega estan també acusats per una altra baralla en la qual perdé la vida Gabriel Marquet, també al Port d'Alcúdia, ara fa exactament un any. La Fiscalia demana en aquest cas una condemna de 14 anys per al principal acusat, de nacionalitat veneçolana, per un delicte de temptativa d'homicidi i per un altre de lesions. Als altres cinc processats se'ls imputa una falta de lesions penada amb multa.

En la investigació, hi ha dues versions contraposades d'allò succeït la matinada del 15 de desembre de 2008. El grup de cinc joves afirma que foren atacats sense cap motiu per l'altre, que duia un objecte que punxava. Aquest assegura que és a ell a qui agrediren i que s'havia limitat a defensar-se. L'acusació pública manté que s'inicià una discussió, perquè els cinc individus el confongueren amb un porter de la discoteca Menta que els n'havia expulsat aquell mateix vespre. En la brega, els tres joves duits a la barra tiraren en terra l'altre acusat i l'agrediren mentre, a pocs metres, les altres dues encausades copejaven la dona del principal acusat.

Segons la versió de la Fiscalia, quan el veneçolà era en terra es tragué de la butxaca un objecte en punta. En el moment que els agressors varen veure l'arma blanca, fugiren, però ell els encalçà. Primer, en punxà un per l'esquena i, a continuació, s'encarà amb l'altre, a qui pegà dues punyalades al tòrax. El suposat porter de Magic en dóna una versió molt diferent. Conta que anava a aquest local i que els cinc individus el començaren a insultar. Assegura que n'hi hagué dos que s'hi acostaren per darrere i que, quan es girà, rebé un cop a la cara. També diu que agafà d'en terra l'objecte punxant. Els acusats es reclamen entre ells indemnitzacions pels danys causats.
El judici per la mort de Gabriel Marquet està pendent de data

El judici per la mort de Gabriel Marquet, també al Port d'Alcúdia, està pendent d'un sol tràmit: que se n'assenyali la data. La causa es troba ja a l'Audiència Provincial de Palma i la Fiscalia demana una pena de quinze anys per al Gordo, l'autor material de la mort del jove d'un cop de puny, després d'una brega que es va originar pels voltants de la discoteca Magic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada